Dagens skämt??

Direkt från min sida på facebook. Ha ha ha

Aquarius Horoscope

Go to: Yesterday | Tomorrow

Aquarius Therese,
You will be able to heal a recent rift between yourself and a close loved one today. If you are still single, you will have wonderful unexpected opportunities to meet new people and make new friends. A gathering of friends this evening could set the scene for romance.

Astro Outlook

Money

Love

Health
Lucky Numbers
4, 9, 19, 21, 29, 43
Compatible Sign
Gemini

.

Skippar rubriken idag, kan lixom inte komma på något som skulle passa in.

Min motivation = noll, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Rastlös på jobbet, rastlös hemma. Uttråkad vad jag än gör!
Någon som har något bra tips på hur man botar det??

Fick faktiskt en fråga igår om hur jag mår. Jag svarade att jag inte mår så bra , precis som jag skriver på bloggen. Svaret jag fick var - "jo, jag har sett det men jag tänkte hur du egentligen mår... "
Vill bara säga TACK! Du är nog den första ever som frågar mig det.. Som ser mig och förstår att jag kanske inte kan skriva allt här..

Till sanningen hör att jag har en del opublicerade inlägg. Såna som jag känt att jag inte kan lägga ut här för då skulle jag blotta hela mig, å tro mig det är ingen vacker syn ;o) (men jag jobbar på det..) Vissa dagar är väldigt mörka, andra ganska ljusa men skulle jag publicera allt så skulle det komma fram en helt annan sida av mig som nog skulle vara väldigt missvisande då livet går upp och ner. Det är lättare att skriva dom gångerna allt känns svart och lätt att glömma bort dom gånger allt känns bra..

Nu kanske det låter som om jag har värsta depressionen, men riktigt så illa tror jag inte det är. Mitt största problem är den här j*vla ensamheten!! Jag saknar kärlek i mitt liv å skulle vilja bli kär igen!! Hur kan alla andra bli kära??

På sista tiden har jag frågat mig själv ganska ofta om jag någonsin kommer att bli kär igen, å kommer det någon gång vara ömsesidigt??

image81
Dagens låt: Plain White T´s - A Lonely September

Snö- nej tack!!

Igår när klockan var runt tre på eftermiddagen gick jag ut en sväng. Det var fortfarande ljust, solen lyste, fåglarna kvittrade och det luktade vår!! Jag stod kvar ett tag och försökte suga åt mig lite "vårenergi". Det här var väl i stort sett det enda positiva med gårdagen... Och vad händer?! Jo självklart så när man slår upp ögonen idag och kikar ut... SNÖ!! Trodde nästan inte det var sant. Nog vet jag att detta bakslag skulle komma, jag menar sååå naiv är inte ens jag att jag trodde att våren var här på riktigt, men jag orkar inte med någon snö!

En tiondels sekund så tänkte jag faktiskt ta bilen till jobbet oxå, men någon måtta får det ändå vara. Lite snö har väl inte hindrat förr!? Fick mig en liten powerwalk/skridskoåkning. Nysnön gjorde nämligen att isen under blev glashal... Haha, jag måste ha sett rätt rolig ut där jag halkade/pulsade fram...

På lördag ska jag på bröllop, i skrivande stund känner jag inte alls för det. Hade varit skönt med en lugn helg, men humöret hinner förhoppningsvis nog ändras innnan dess! Framåt onsdag nästa vecka bär det av mot storstan oxå. Kan bli skoj, men inte mycket sömn och en hel del alkohol skulle jag tro...

Ska försöka ta mig i kragen å jobba lite nu (jodå, jag har redan gjort en hel del idag, kände bara att jag behövde en liten paus)!

Häpp på rä!

Dålig dag...

..nu igen!?
Fattar inte varför det aldrig vänder, varför känns det alltid som ett steg fram och tio tillbax? Vill göra roliga saker, men vad är roligt? Vill hitta på något nytt, lära känna nya människor men jag orkar inte!! Jag vet att det här bara är en i mängden av dåliga dagar och att det vänder igen men jag är så less på att slungas fram å tillbax hela tiden...

Varför är jag deppig, jag har det det väl egentligen ganska bra?! Finns dom som har det sååå mycket värre å jag är ledsen över att inte kunna vara tacksam över mitt liv men tyvärr kan jag inte hjälpa det just nu.. Vill inte må dåligt, vill ta mig uppåt å jag vet att det går men det går så sakta.

Idag är en sån dag då jag känner mig helt värdelös, betydelselös- you name it! Kom med ett förslag på en negativ tanke å jag lovar att jag redan tänkt den idag... Sitter i utbildning idag oxå, vi ska börja med ett nytt säljstödsprogram. Det verkar jättebra men samtidigt blir det lite förstört när en viss chef börjar blänga på en med veck i pannan å tala om att det här är minsann våra arbetsuppgifter att arbeta med detta program så vi kan inte komma undan. Hela poängen försvinner å med ens känner jag mig liten å värdelös... Känns skönt att jag inte var ensam om att reagera på hans ord å uttrycksätt iaf. Det visar att fast jag har en dålig dag så överdriver jag inte allt negativt till att bli ännu mer negativt utan det är bara fakta... Oj så grötigt det där blev men den som förstår, förstår... Hehe!

Hade sett fram emot att få lite trevligt sällskap en sväng efter jobbet men det blev inställt. Trist men sånt är livet å ingenting verkar gå som det ska för mig idag iaf... Får ta en sväng till friskis istället då. Attans, jag hade behövt få skratta lite ikväll ju! Kanske går det fler tåg, vad vet jag?!

En sak som börjar sjunka in känns extra jobbig en dag som denna, men det behåller jag för mig själv än så länge. Känns bara skönt att få skriva av sig lite!

image80


Dagens låt: Björn Rosenström - Värdelös

Vi hörs!


 

Slut på helgen!

Har haft en helt ok helg.. Lugn kväll hos Hanna i fredags å 30-årsfest igår. Tog det faktiskt riktigt lugnt oxå (kors i taket).

Idag har det varit fullt hus här sen kl. 13.30. Halva släkten plus några till har varit här på fika. Har dessutom hunnit med att laga mat! Det blev storkok igen.. Köttfärssås med makaroner, så nu har jag x antal matlådor igen =)

Så blev det söndagkväll igen, fasiken så trist alltså! Har sagt det förr men säger det igen. JAG HATAR SÖNDAGKVÄLLAR!! Finns ingen annan dag som är lika jobbig. Kanske är jag knäpp men oftast så längtar jag efter måndagen... Det var så grymt skönt att höra att det finns fler som tänker så ;) Dax att göra något åt saken kanske, men hur?!
 
Varför ska livet vara så komplicerat?


Födelsedag!

Då har man klivit ett steg närmare 30 nudå.. Tre år kvar till tant!

Det blev ingen frukost på sängen i morse, nu gjorde ju inte det så mycket men det hade varit mysigt med lite sällskap... Aja, kanske en annan gång =)

Konstigt vad man förändras med åren. När man var liten var det alltid världens grej att fylla år. Jag kunde ligga sömnlös natten innan, lr iaf vakna vid fem-tiden på morgonen å ligga i sängen å lyssna efter att familjen skulle komma å sjunga för en. Nu känns det mest jobbigt att fylla år. Hade lika gärna kunnat skippa det!

Ikväll blir det till att köpa hämtmat å ta med till Hanna. Lugnt å skönt med andra ord! Passar mig som handen i handsken en dag som denna =). Imorrn är jag bjuden på 30-årsfest men det blir en lugn kväll då med (den här gången menar jag det faktiskt!). Lär ju försöka hinna baka något oxå för på söndag kommer halva släkten på fika.

Nä, nu ska jag packa ihop här å dra ner på stan en sväng.. Lär hämta ut nya linser så jag se något igen...

Häpp på re =)

image79



1 dag kvar...

tills jag blir "nästan" tant. Det är ju inte långt kvar dit nu (3 år bara!) så det är väl bara till att förbereda sig... Undrar om jag sitter här då med! Hoppas iaf att det hänt lite i mitt liv till dess. Det jobbiga är ju att åren går så fort så man vet ju aldrig ;o)

Igår var fixar & trixar-Tessan på G! Skulle fylla på bromsvätska i bilen å det var ju inte det lättaste... Satt ju bakom å under en hel del massa saker (jag vet att jag är kass på det under huven, tycker det är roligare att kunna bilmodeller.. hehe). Hade pappa tillhands som hjälp oxå, men vi stod mest å kliade oss i huvudet å undrade hur vi skulle lyckas. Sen kom jag med den briljanta idén att vi kunde ta en slang å en tratt, då borde det funka. Pappa dissade först min idé å tyckte vi skulle vänta tills vi kunde få hjälp av någon kunnig.. Men som vanligt så hade väl inte jag tid att vänta. Sagt å gjort... Pappa sågade av en bit trädgårdsslang och jag hämtade en plasttratt i köket. Slangen var lite stel eftersom det var ganska kallt ute så den körde jag i micron en sväng. Haha, men det gick ju kanoners. Bromsvätskan är påfylld å bilen går som en klocka... Som Kajsa Varg sa en gång i tiden:  "Man tager vad man haver".

Ikväll ska jag ställa mig på vågen å få domen efter en veckas viktväktande.. Tror inte på någon stor förändring med tanke på att jag har en fest med diverse onyttigheter bakom mig. Men som vanligt så lever jag på hoppet om en ljusare, lättare framtid(?!). Har slagit vad med min chef om hur mycket jag gått ner, han gissade på minst 1,5 kg å jag på max 0,5... Så jag räknar med att inkasera en selma från honom imorrn! Får väl se det som en liten extra födelsedagspresent. =)

Mamma frågade vad jag önskar mig. "Önskar mig?" svarade jag då, "Tja att jag fick bli 25 igen isf". Stackars hon som har en så besvärlig dotter, det är inte lite jag begär! ;o)

image78




Trött...

Nu har jag lagat mat, kycklinggryta med ris fick de bli! Kan t.o.m erkänna att de var rätt gott =) Nu har jag matlåda ett tag oxå... Det gäller ju att variera sig... Ser fram emot kommentarerna på jobbet någon dag nästa vecka, "nämen, har du kycklinggryta och ris idag!" Haha, men vad gör man då...?! Orkar ju inte stå å laga mat en hel dag bara för att få lite variation. Huvudsaken är väl att det mättar??!!

Har även varit hos sjukgymnasten å fått massage idag. Det var riktigt skönt. Iofs, lite jobbigt är det väl att nu slappnar jag av lite grann å då är dom där j*vla tankarna på plats igen... Men men, skiten ska väl ut som jag brukar säga...

Pappa hade en släng med feberfrossa natten mellan söndag och måndag å vaknade med 39 graders feber...  Känns inte så kul, även om han var feberfri idag så börjar tankarna snurra direkt. Något är det ju som spökar! Fast jag är inte så rädd för att det är tumörfeber, då brukar han ha småfeber som kommer å går.. Det var ju lika för mig när jag hade det så jag hoppas att det är en "vanlig" feber denna gång. 

Hade tänkt att jag skulle städa idag men jag orkar nog inte det. Kanske är bra om jag tar det lugnt å vilar axlarna nu efter massagen istället, hehehe ;o)

   


Tråkig dag!

Idag är det en riktigt långtråkig dag... Känner inte alls för att jobba! Sen blir det ju inte bättre av det här vädret direkt.. Vart är våren?? Ska det inte va någon snö så kan väl iaf vintern komma istället för detta pissväder?!!

Idag ska jag flexa ut strax före fyra =) Ska till sjukgymnasten å få lite massage!! *längtar*

Annars händer inte mycket i mitt liv... Tänkte städa idag.. Å dessutom (hör och häpna!) laga mat!
Måste ju skärpa mig med det där om jag ska kunna gå ner något. Kanske borde jag t.o.m ta en bild på maten, så det finns bevis på att jag faktiskt lagar mat ibland... Börjar bli lite nervös inför vägning på torsdag.. Kan ju alltid hoppas att man gått ner nåt litet gram trots fest å maxmål i helgen...

Häpp på rä!

Bakis & träningsvärk!

Igår var det möhippa. Kul hade vi å full blev jag (för ovanlighetens skull..). På dagen spelade vi bl.a lasergame!! Grymt kul men tävlingsmänniska som man är så är jag lite besviken på mig själv att jag bara hamnade på en fjärdeplats... Har dock träningsvärk i benen idag! Hoppas inte det blir värre eftersom jag ska träna imorrn...

Det blev utgång i Borlänge igår, vi tog sista nattbussen hem å jag hoppade av efter gamla borlängevägen och gick hem. Efter en bit hörde jag någon bakom mig och fick panik och började springa.. Det var inte det lättaste när det var isigt och med klackar på sig... Men men jag tog mig hem den här gången oxå. Slutade dock med att jag bröt ihop. Fan vad alkoholen ställer till det. Jag kände mig såå värdelös och ensam. Kändes som det inte finns någon här i världen som skulle sakna mig om jag försvann.. Nu i nyktert tillstånd och förståndet har kommit tillbaka så vet jag ju att så inte är fallet. Men otäckt är det iaf när man har den känslan. Det kanske inte är så bra att jag dricker nu när jag mår som jag gör.. Typiskt bara att jag har tre fester på raken inbokade. Måste försöka ta det lite lugnare då.

Idag har jag legat på soffan hela dagen. Mest sovit å kollat på tv. Skönt men rastlösheten börjar komma krypande.. Vad ska man hitta på ikväll då? Söndagkvällar borde inte få finnas!! Nu skulle jag vilja hyra en bra film, köpa massor av godis och få lite trevligt sällskap att mysa med i soffan. Synd att inget av dom grejerna kommar inträffa...


image73

Ensam ung(!?) kvinna söker.... sällskap på söndagkvällar!!

Torsdag!

Då var nästan denna arbetsvecka gjord oxå... Nu är man inne i det berömda ekorrhjulet igen å veckorna rullar på!

Idag har jag skrivit in mig på viktis! Inte så roligt att få "domen" men nu är det hårdkörning som gäller.. Minst 10 ska de bli! Vet inte riktigt hur det ska gå till då jag börjar med fest fyra veckor i rad... Men men, har ju ett tag på mig iaf. Målet är -10 till bröllopet så jag har lite drygt 6 månader att spela på =)

Skulle träna idag oxå men det sket sig.. Hann inte till passet =( Får styra upp det imorrn med en långpromenix istället.

Imorrn är det en vecka kvar tills jag kliver ett steg närmare 30 strecket... Blir en jobbig helg då. Är bjuden på 30-årsfest på lördag kväll å på söndagen är det tänkt att jag ska ha födelsedagsfika.. Bara till att hålla tummarna för att jag inte är alltför bakis! Hehe!

Igår var jag på ett box-pass, sjukt kul men grymt jobbigt! Mådde sååå bra efteråt! Kände mig riktigt glad för första gången på riktigt länge... Synd att det inte höll i sig så länge bara. Men en sak är då säker- det kommer bli mitt nya favvo-pass =)


image72





Dagens låt: Green Day- Boulevard Of Broken Dreams
 


Tvättmaskin

Min mage känns som en tvättmaskin.. Det går runt runt hela tiden. Samma gamla vanliga oroskänsla som aldrig vill försvinna. Den finns där 24/7... Less blir jag och försöker komma på saker att göra för att ta bort den, det går sådär kan jag erkänna. Tankarna snurrar å dom är många just nu. Känns som jag varken vet ut eller in...

Vad gör man när energin är slut? Hur hittar man ny?

Imorrn ska jag träna igen. Ett box-pass =) Kanske det hjälper att få slå ur sig lite aggrissioner... Egentligen orkar jag inte men jag släpar mig dit. Vet ju att jag blir piggare bara jag kommer igång. Måste även göra något åt mig själv. Mår inte bra av att se ut så här så på torsdag skriver jag in mig på viktis! Vägrar vara en tjock tärna på brors bröllop i sommar!

Pappa träffade onkologen igår. Han ska få börja med en ny medicin igen. Hoppas den funkar bättre än den förra... Det kom även fram ny information om operationen. Tydligen har dom även tagit en bit av levern denna gång. Det känns inte bra!! Levern har aldrig varit angripen förut. Jag hoppas att det inte var någon metastas utan att det bara såg misstänkt ut och dom tog lite för säkerhets skull... Måste kolla om dom fått några labsvar på tumörerna.
Annars var alla hans värden bra. HB:et hade ökat till 126 =)

Många säger till mig att jag kan ringa dom när jag vill, men dom som känner mig vet att det är jättesvårt för mig att göra det då jag inte vill vara någon belastning.. Summan av kardemumman blir att jag håller tyst och säger att allt bara är bra.... Eller oxå försöker jag lura mig själv?!



image71






 

Lycka???

För åtta år sen var jag lycklig! Jag var nykär, alla var friska. Jag hade sista terminen kvar i skolan, livet lekte och allting kunde bara bli bättre... Tji fick jag! Allt ändrades en kall novemberdag i Uppsala 2002. Tänk om jag vetat då att det bara var början på ett helvete som aldrig verkar ta slut....

Visst har jag haft det riktgt bra till och från men nu är det längesen jag kände mig lycklig. Tror nog att det var i Brasilien sist, alltså över tre (!) år sedan. Jag hade iofs en period förra hösten då allt kändes sååå bra. Jag hade köpt min lägenhet, party varje helg och livet lekte igen... Ett tag. Vet inte vad som hände, kanske var det verkligeheten som kom ikapp mig...

En sak är då säker, cancern har förstört mycket i mitt liv! Vet att jag inte kan "skylla" allt på den men jag kan säga att mer eller mindre så hänger de mesta av de som blivit förstört ihop med cancern. Tycker att det borde räcka nu! Den har redan tagit mig, min pappa, mitt förhållande, mitt självförtroende.. Jag kan fortsätta hur länge som helst. Räcker det inte snart? F*cking j*vla kuk cancer, ta inte min pappa ifrån mig oxå!! 

Anledningen till mitt deppiga inlägg beror inte på att pappa är sämre, snarare tvärtom! Men idag har vi firat pappas 61-årsdag (som egentligen infaller i morgon). Och på väg dit slogs jag av tanken att det kanske är hans sista födelsedagskalas!? Vet att jag inte ska tänka så och jag försöker verkligen att inte göra det. Varje gång en sån tanke dyker upp försöker jag att slå undan den direkt. Kan även känna dåligt samvete gentemot pappa för att jag har såna tankar... Men är det så konstigt då?? 

Jag skiver här endast för min egen del, det här är mina tankar och jag mår mycket bättre av att skriva av mig. Dessutom är det söndagväll, vilken singel känner sig INTE deppig och ensam då??

Sen kan jag även erkänna att vetskapen att ha förlorat en nära vän är jobbig.


Tack å hej!

image69

 

Lördag och lite bakis..

Blev en oplanerad utgång igår =)
Jag satt hemma i mjukisar å drack ett glas rött när sms:en började strömma in... Fick en fråga om jag inte skulle komma ner till Harrys en sväng. Först sa jag nej, men efter lite övertalning (är inte så svårövertalad) så bestämde jag mig för att åka ner. Sagt å gjort! Jag ringde pappa som kom å skjutsade ner mig på stan =) Riktigt trevligt var det å en del snyggt att titta på (iaf en..). Det hela slutade med att Ag och Micke följde med mig hem å sov kvar här. Dom fick ta dubbelsängen så jag tog soffan. Något stel i nacken idag! Måste vara därför jag har ont i skallen =P

Idag har jag tvättat massor och äntligen städat undan julen! Det enda som saknas för att få lite vårstämning är en tulpanbukett på bordet =) Fast det är klart, snön vräker ner så någon vårstämning blir nog svår att hitta...

Funderade ett tag på att dra iväg en sväng, närmare bestämt 18 mil.. (Ha! det trodde du inte va?) Men detta pissväder känns inte så roligt att köra bil i =( Får bli en annan gång, om erbjudandet står kvar vill säga...

Igår försökte jag att skaffa kattvakt tills jag ska till Sthlm den 6-9 februari. Men inget svar (!?). Får väl reka vidare då... Jag som tänkte vara ute i god tid för en gångs skull... Aja, mamma å pappa ställer alltid upp men vill helst inte ha honom där då han inte tycker det är sååå jättekul med Zimzon!


Good bye christmas, welcome spring!!

image68

Dagens låt: No Doubt- Don´t Speak
  

Snart fredag..

Ja, helgen närmar sig precis som paniken!!
Vad ska man hitta på för roligt tro?! Just ja- ingenting!!! Usch å fy...

Pappa fyller år på måndag så det blir kalas på söndag, annars inga planer alls. Tycker det skulle va skoj att ta en ordentlig krogrunda men det är jag ju ensam om att tycka som vanligt.. Får bli en lugn helg igen. Dax att städa undan julen oxå så det kanske är lika bra?! Bokade in tvättstuga kl. 8 på lördag morgon, annars sover jag bara bort hela dagen!

Haha, vilket tråkigt inlägg (som vanligt) men har inte så mycket att komma med då det inte händer så mycket i mitt liv just nu... Två veckor kvar tills man blir ett år äldre! Ska försöka hitta någon som vill följa med ut då så jag kan dränka min åldersnoja i lite drinkar... =) Känns som jag är typ 22, kanske dax att inse att åren går.. Hahaha

Dagens låt: Jessy - Dancing in the Dark


3 timmars sömn..

Suck säger jag bara.. Det tog inte lång tid innan man var innne i samma gamla vanliga trök!
Sömnproblemen är dessutom tillbaka. Har sovit sammanlagt 10 timmar på tre nätter!! Under ledigheten sov jag minst tio timmar per natt!

Vet inte hur jag ska göra för att komma ur denna onda cirkel. Allt känns sååå tråkigt. Vill verkligen att det ska hända något spännande i mitt liv men vet inte vad jag ska göra för att det ska hända. Orkar nog inte riktigt heller just nu.
Vill ha sol och värme oxå. Iaf lite ljus! Blir nog en tripp till Scandic idag, kanske man känner sig lite piggare efter några minuter i fusksolen...

Annars rullar väl allt på. Tillbaka på jobbet med nyfunnen energi (NOT!!). Har lite småpanik å känner mig inte riktigt bekväm...

Snart närmar jag mig 30-strecket ännu mer! Åldersnoja eller vad? Jo jag erkänner att jag tycker det är jobbigt. Känns konstigt  och ovant att jag som 27-åring kommer sitta där utan någonting... Har nog inte riktigt accepterat/insett det än. Kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Men det är ju svårt att påverka framtiden, eller?

Pappa fortsätter iaf att pigga på sig i lagom takt. Nu är han även med på en del kortare prommenader med Zimzon! Känns skönt att viljan finns där. Verkar som han är lite bättre i humöret oxå. Nu är det viktigast att han kommer igång ordentligt med ätandet så han lägger på sig lite vikt igen. Han hade gladeligen kunnat få några (eller ganska många) kilon av mig... Tror att han kommer se och upplevas mycket friskare bara han "tjockar" på sig lite =)

Nä, plikten kallar...


 
 


Tung natt!

Usch i natt var det jobbigt. Kunde absolut inte sova. Vid två-tiden hade jag dessutom världens ångestattack... Ingenting känns roligt, jag försökte komma på något roligt att se fram emot men paniken bara växte. Fattar inte varför jag pinar mig själv mer.. När jag slutligen lyckats lunga ner mig kom gråten. Det var skönt att lätta lite men känner att det finns en hel del kvar.

Vill ju bara få känna lite glädje och lycka, skulle det vara så svårt?!

Katten skrek som vanligt i natt oxå. Blir galen när jag aldrig får sova en hel natt. Vet inte vad det är för fel. Kanske klarar jag inte ens av att ta hand om en katt!? Såna gånger skulle jag gärna skänka bort honom men snacka om att man ångrar sig när han stunden senare, efter att jag brutit ihop i gråt kryper upp i min famn å gosar...

Ibland  känner jag mig så fruktansvärt ensam! Gud vad jag skulle behöva någon som höll om mig och talade om att allt kommer bli bra igen...Men när jag mår såhär som i natt så är jag ganska tacksam över att vara själv. Har svårt att visa mig "svag" inför andra. Finns inte många som sett mig så..

Vet inte hur mycket jag ska berätta heller, märkte att mamma blev väldigt orolig när jag berättade om min natt. Vill inte lägga över någon mer oro på henne, hon har haft fullt upp med sig själv och andra. Det sista hon behöver nu är en dotter att oroa sig för. Men jag har ju samtidigt så svårt att ljuga... Vad är bäst??

Tillbax på jobbet idag oxå... Surt men ändå skönt med vardag. Nu kanske jag se till att få lite struktur på saker och ting igen. Orokänslan i magen är på plats igen. Dax att byta jobb!? Ibland står mig allt upp i halsen. Skulle vilja ha ett enkelt okomplicerat jobb utan puckade chefer som trycker ner en! Finns det något sånt??

En enkelbiljett till Brazil skulle inte sitta fel nu... Någon som vill följa med?? ;O)
 
  

Ensamt...

Söndagkväll igen då... För första gången på ett par veckor så är den berömda söndagsångesten tillbax med full kraft! Har lite panik över att börja jobba igen men samtidigt känns det skönt att få lite vardag igen. Kan nog vara nyttigt att få in lite rutiner igen... Sova till halv elva varje dag å sen mest hänga på soffan är inte riktigt min grej har jag insett. Visst har det varit lite skönt att inte göra någonting men fy så tråkigt i längden. Känner mig ganska deppig. I morgon ska jag börja gå till jobbet igen efter ett längre uppehåll.. Jag vet ju att jag mår mycket bättre när jag gör det. Hoppas bara att dom plogat överallt så jag slipper pulsa.

Vi har inte ens haft snö i en vecka å jag är redan trött på den.. Känns värdelöst med snö när man iaf inte kan åka skoter =( Nä, nu vill jag ha vår!!

Dom här ensamma söndagkvällarna skulle jag gärna vara utan! Gud vad jag hatar söndagar. Det måste vara singlars värsta dag?!

Ska försöka få tummen ur å fixa lite mat oxå. Korvstroganoff hade jag tänkt, får se hur de blir =)


image62

Fredag

Redan fredag och snart måndag!! Huga!!!
Sov som vanligt länge idag.. Fattar inte hur jag ska ta mig upp på måndag. Snacka om bortskämd jag blivit med sovmornar =)

Hade tänkt att städa idag men fastnade visst vid datorn istället :O
Kanske inte alltför otippat... Är ju inte så många som är lediga å det är rätt skönt att bara gå hemma å drälla oxå. Lite tråkigt i längden kanske men snart börjar ju verkligen igen..

Igår var jag ute å åt med S. Vi gick på den nya restaurangen Trotzgatan 3. Riktigt god mat! Jag åt Fasanbröst med sherryskum och potatiskroketter... Rikitgt smarrigt! Denna gången tog jag bilen så istället för att hamna på Harrys så kom vi på den briljanta idén att gå på bio. Lite tur hade vi oxå, det fanns några få platser kvar på Arn. Ganska bra men dåligt slut.. Eller genomtänkt kanske man kan säga. Nu bara "måste" man ju se nästa film oxå...

Ikväll blir det tacos hos mammsen å pappsen. Skönt, då slipper jag laga mat idag igen =) Får verkligen se till att skärpa mig vad det gäller den biten. Drygt att det är dax att fixa matlådor igen.. En sak är då säker, jag kan inte fortsätta att slarva såhär med maten!

Nej, nu är det nog hög tid att hoppa in i duschen! Sen blir det varggården nästa å promenix med Zimzon...



image60

Hmm...

Kunde inte komma på någon rubrik idag idag så det fick bli en halvdann.. Men det är ungefär så det känns i mitt huvud. Kan inte riktigt beskriva hur jag mår. Ena stunden känns allt som vanligt för i nästa känns helt svart...

Tack för samtalet igår! Det var verkligen oväntat, trodde inte det. Dax för mig att inse att du förändrats! (till det bättre =) ). Förlåt mig om jag uppfattade allt fel men jag hoppas att du (om någon) förstår!?

Skulle verkligen behöva åka iväg nu! Bort från allt ett tag, försöka hitta mig själv igen... Men det får bli en annan gång... Som vanligt!

Ikväll ska jag träffa S. Vi ska ut å äta en bit mat. Trevligt trevligt. Längesen vi sågs nu å vi har alltid lika trevligt =)
Skönt att vi inte förlorat kontakten trots att vi inte jobbar tillsammans längre! Blir nog en hel del skratt skulle jag tro.. Kan behövas nu, kanske håller det mig uppe ett tag till.

På måndag är det dax att gå tillbax till jobbet oxå efter 16 dagar ledigt! Usch, vet verkligen inte hur det ska gå till...
Måste börja med att reda upp alla oklarheter från min s.k sjukskrivning (eller vad man ska de..). Hoppas jag får igen lite pengar som dom dragit!

Nä, nu ska jag nog gå ut å sopa av bilen... Hur otippat var det inte att snön skulle komma lagom till alla barns jullov nästan är slut!?

image59


Älskade Brazil!! Längar tillbax...



2008

Dags att lära sig skriva en åtta istället för en sjua nu..
Nyårsaftonen flöt på bra. God mat, gott vin å trevligt sällskap. Vid tio satt alla tre å gäspade!! Men sen kom vi nog in  i andra andningen för vi gick inte å la oss förrän halv fyra... Gick ut på gården vid tolvslaget å skålade i champagne å kollade på lite fyrverkerirer som några olika grannar hade =)

Sms:en haglade in rätt friskt hela kvällen, läste att det var sms-rekord igår... Kan ju erkänna att jag nog bidrog en hel del till det! Fick ett mms från USA oxå!  =)
Dock är jag grymt besviken på en som tydligen inte kunde kosta på mig ett sms tillbax.. När jag tänker efter så var det väl egentligen inte så oväntat. Blir så arg på mig själv att jag alltid är så blåögd och går på skitsnack! "det kommer inte bli så den här gången" Nej right!!! Antar att den personen inte har tid att läsa min blogg längre heller... Men men.. Det kanske låter som jag är bitter å hänger upp mig på småsaker, men till saken hör att det finns en hel del annat som ligger bakom. Dessutom så är jag inte särskilt stark just nu, har haft en riktigt tuff vecka där jag helst av allt bara velat krypa in i ett hörn å gömma mig.. Just nu känns allt så svart! Har svårt att se något positivt, ingenting känns roligt. Men vad gör man, det finns dom som har det miljoner gånger värre! 

Blev ett deppigt inlägg idag men skiten måste ur innan jag kvävs! Jag pallar inte att låtsas hela tiden...
Vilken bra start på 2008!! NOT men som grannen så igår när vi önskade gott nytt år, "det kan bara bli bättre" så sant som det är sagt!!!

 

RSS 2.0