Lite segt...

Nu blev inlägget som jag skrev i söndags publicerat?! Det har med andra ord inte funkat så bra, därav tystnaden.. Fast jag ska inte bara skylla på blogg.se för det har faktiskt varit lite körigt senaste dagarna. Har haft fullt upp med jobb, träningar och allt annat som hör till. Vissa veckor är det helt enkelt svårare att få ihop livspusslet! Jag ska inte klaga, vi är friska och har mat på bordet men jag önskar att man någongång hade tid att stanna upp och njuta av tillvaron... Jag gjorde faktiskt det en kort sväng idag. När vi var på väg hem från dagis så frågade jag Alma vad hon tyckte att vi skulle göra när vi kom hem, svaret blev ett tydligt "äta godis" och världens smajl på det. Oj, vad jag skrattade och Alma hängde på i för hon trodde väl att jag tyckte det var en bra id'e... :) Det är såna småsaker som får en att stanna upp och fundera på vad som egentligen är viktigt i livet. Varför stressa, stressa och stressa lite mer? Nu blev det visst lite deeptalk men så är det alltid för min del den här tiden på året. Årsdagen närmar sig och då går alltid hjärnan på lite extra högvarv. Hösten är iaf här på allvar och vintern närmar sig. Dom två senaste dagarna har jag fått skrapa rutorna på bilen.. Vill inte ha vinter!!! Är iaf glad så länge vi slipper snö. :) Nu är det snart dags för lillfia att hoppa i säng. Hon är alldeles röd om kinderna för den frusna mamman (som har tre tröjor på sig) har eldat rätt hårt i kaminen...


Morgonmys

Igår var vi på 30+1-årsöverraskningsfest för Erik. Han fyllde 30 i augusti förra året men Roza hade ju rätt fullt upp just då så det fick bli fest nu istället. :) Superkul hade vi och skakade rumpa fram till kl. 2,30. Märks att man är småbarnsförälder, är inte van att vara vaken så sent.. Alma vaknade 7,15 så då var det slutsovet. Är lite trött faktiskt, kommer nog ta en middagslur tillsammans med Almis senare.


Matchande tjejer...

Idag kom äntligen våra fina mössor med posten! :) Försökte ta en bild men det var lättare sagt än gjort. Har en väldigt bestämd ung dam härhemma. Inte skulle hon ta någon bild just då heller!


Fika hos mommo å haffa

Vi är hos mormor och morfar'n på lite söndagsfika. Vi har ätit nybakt sockerkaka som morfar bakar, gott! Alma leker med mina gamla leksaker. :) Här pysslar hon om min gamla docka och skjutsar runt dockan i gammelmosters dockvagn... Söt som få.


Myslördag

Lördag f.m och vi myser i soffan. Jag fick sovmorgon i morse men kunde inte sova... Har så förbaskat ont i hela kroppen, känns som träningsvärk x100?!?? Ipren eller Alvedon hjälper inte heller, har ingen aning om vad det kan vara. :( När jag klädde på Alma så tog jag fram en tunika och hon ropade förtjust "sessa"!!!! Varje gång hon får på sig en klänning/kjol/tunika så tycker hon att hon är en prinsessa.. Såå gulligt! Mammas lilla prinsessa, vare sig med eller utan klänning.. Igår efter badet ville hon att jag skulle måla hennes naglar, både på fötter och händer. Hon satt t.o.m stilla?! Dags för mig att börja inse att vi numer har en liten tjej och ingen bebis här hemma... Och sen var det, det här med genustänket.. Ja, jag har alltid klätt min dotter i rosa och hon gillar att leka med dockor, men hon älskar allt som har med motorer att göra oxå. När nån granne klipper gräset är vi garanterat där som publik och om det dyker upp en lastbil är lyckan total, då brukar ett tydligt "wow" höras... :)


RSS 2.0