Tråk!

Sitter hemma själv å försöker hitta något att se på tv.. Verkar som en omöjlighet idag! Bara skit rent ut sagt... Tänk vad snabbt man vänjer sig vid sällskap! Det känns riktigt tomt idag =( Å lika blir det på fredag... Lördag blir det iaf lite party på gården. Bror fyller gubbe på söndag så vi lär väl fira/beklaga lite... Hehe! Då ska de drickas mohijto =) Falu Funk spelar, kan bli riktigt skoj! Synd bara att M jobbar.

Idag har jag fått min bil värderad på en bilfirma här i stan. 20 000;- skulle jag få för kräket. Ha ha ha ha! Kan fan inte annat än å skratta åt skiten! Ska göra ett nytt försök på blocket å även prata med killarna på bilmetro. Ska dit på kundbesök på fredag så jag tänkte höra mig för lite där...

Annars rullar livet på riktigt bra.. Börjar komma in i vardagen igen, dock med en dryg förkylning med tillhörande hosta (för ovanlighetens skull). Cocillana är en god vän till mig som ni kanske redan vet... Tycker synd om M som får stå ut med min hosta på nätterna! Men är väldigt glad att han struntar i det så jag slipper sova själv. =)

Nä, ska väl gå en sväng med Nemo innan husse kommer hem, vilket jag hoppas att han gör snart!


See ya!





Happy =)

Gud vad dålig jag är på att blogga nuförtiden! Men nu ska de bli ändring på det... Är sedan i måndags tillbax i verkligheten igen. Fyra veckors semester är slut. Känns både skönt å tråkigt. Skönt att komma tillbax till vardagen men samtidigt lite trist att det dröjer så länge innan jag är ledig igen... Har iofs tre veckors semester sparad så man vet aldrig... =)

Grekland var toppen! Varmt, soligt, god mat+ goda drinkar å en massa trevligt folk. Kände mig ändå riktigt nöjd när vi åkte hem. Vet inte vad som hänt, men en vecka känns gott å väl tillräckligt. Kanske fanns de något hemma som lockade oxå, vad vet jag!? ;)

Igår var jag å M ute i skogen å plockade lite svamp. Hittade lite gulingar iaf!

Fredag i morrn oxå, ska bli såå skönt med helg, en lugn sådan dessutom. Har blivit bjuden på flera kräftskivor men känner att jag inte orkar det. Blir lugnt med lite vin, god mat å en massa mys istället. =)

I tisdags opererades Isac. En njure å en bit av levern togs bort. Verkar som operationen gick bra, han var trött å hade lite ont på kvällen men annars var allt bra. Har försökt att nå M & P några gånger utan resultat. Hoppas verkligen dom får komma hem efter helgen.

Nu ska jag börja dra mig. Ska iväg till Avesta å mitt första kundbesök ute på fältet. =)






OAO!






RSS 2.0