Äntligen är hon här...

Jag har blivit faster till en liten tjej!!! =)

Hon föddes vid 11-tiden idag. 3100g och 49cm lång. Namn:okänt än så länge...

Hoppas att M orkar med besök idag! Vill verkligen träffa henne så snart som möjligt. Sprang in på Lindex på lunchen å köpte ett litet set med klänning och tights!

Liten sugen blir man faktiskt på en egen... Tur att jag har en som ställer upp! ;-)

image110

Trevlig helg!!

Motivationen är på topp..

..NOT!!

Har tappat all motivation känns det som. Sorgligt men sant! Kanske inte är så konstigt när man kastas mellan hopp å förtvivlan hela tiden... Men just nu försöker jag att inte tänka så mycket på det här med pappa innan vi vet vad det är. Det värsta är att det ligger å lurar någonstans, vilket inte alls är så konstigt. Men utåt sett så ser nog allt ganska "normalt" ut iaf...

Förhoppningsvis blir jag faster idag!! T å M åkte in till bb i morse =) Hoppas allt går bra å att det inte blir alltför jobbigt å långdraget!

Fortsätter att fundera på hur jag ska göra med eventuell utgång i helgen.. Ska jag, eller ska jag inte!? Fasiken så velig jag är!

Igår damp "det bruna kuvertet" ner i brevlådan oxå... Den 22/5 ska jag på koll igen. Exakt på dagen 5 år sedan jag fick beskedet om att cancern var borta. Sjukt vad tiden går fort men det är iaf på ett bra sätt!! Nu när det gått fem år hoppas jag att jag bara behöver gå på koll en gång/år. Maj 2013 blir jag äntligen friskskriven!


 

Helvetes j*vla skit!!!

Pappa har varit hos onkologen idag för uppföljning av hans röntgen som han gjorde för ett par veckor sen. Dom har hittat ett par förstorade körtlar i bäckenet!! Dom vet inte vad det är än men en ny MR är beställd... Visst det behöver inte vara något men det har vi ju sagt förr oxå. Nu väntar vi på att hans kirurg ska kolla på bilderna å se om han (som känner till pappas sjukdom och operationer) kan ta ställning till om det är något vi behöver oroa oss för... Fan, jag orkar inte med det här nu!

Varför!? Kan inte allt bara få vara bra någon j*vla gång!!

Hatar cancer, det är en j*vla sjukdom som jag inte ens önskar min värsta fiende...

Tänker på dig pappa!!!

image81


Hemma igen!

Sälen var kanon! Lite tråkigt väder igår men det ordnade upp sig på seneftermiddagen.. Då var ja å Hanna inte sena att hoppa ner i en snödriva med en varsin öl å olja på i ansiktet. =)

Det blev utgång på HC. Ganska kul å mycket folk från Falun.. Den första man ser är ett gammalt hångel!? Haha. Lite tråkig musik bara. Jag menar, hur tänker man som DJ när man spelar bumbibjörnarna???!!! Aja vi styrde väl upp det ganska bra ändå tycker jag.. Jag å Hanna tog genvägen (även kallad Mceyvervägen) genom snödrivorna hem till stugan. Gick sådär med högklackat. =)

Vaknade vid sju imorse. Hade nog fått en släng av magsjuka inatt för jag spydde fyra gånger innan jag ens kunde stå på benen.. ;-) Men stugan skulle städas å lämnas före kl. 11 å solen lyste från en klarblå himmel så det vara bara att ta sig upp! Och ja- mitt ansikte har en härlig klarröd färg nu! Piggnade iaf i efter lite cola, godis å telefonsamtal med Lasseman... 

Nu ska jag nog slänga omkull mig på soffan. Hade varit trevligt med sällis...


image109

Tjing Tjong!


 

Nu är det inte långt kvar...

...tills det är helg!!

En låt som påminner om sommaren 2007




Donnerstag

Äntligen torsdag och snart helg!! Det blir Sälen för Tessan i helgen. =) Kompar ut lagom till lunch i morrn, sen väntar lite tvätt å packning sen drar vi iväg. Dom andra hurtbullarna har tänkt att åka längd men eftersom jag har lovat mig själv att aldrig mer ställa mig på ett par längdskidor (och jag gillar inte att bryta löften..) så tar jag med mig en brassestol å solar istället!! Passar mig perfekt. En bra bok, en massa sol å kanske någon öl på det... Livet är enkelt ibland. =) Målet är att se lite piggare ut på måndag (läs: mindre genomskinlig). Känner starkt för fest så det blir nog en sväng till HC på lördag kväll oxå!

Får se hur det blir nästa helg, eventuellt blir det party då oxå. Ska försöka få mig någon men det verkar inte helt omöjligt...

Från den 1/9 kommer jag att få lite andra arbetsuppgifter, känns bra och skoj! Är trött på att bara sitta på kontoret. Sen får vi se vad det blir av den utlovade löneförhöjningen men jag hoppas att vi kan komma överens där på något sätt... Nu behöver jag bara en bra bil, har sett flera tänkbara så det kanske blir en sväng neråt (typ 18 mil..) om ett par veckor. 



  

Hej hopp!!


Montag

Ny vecka, nya möjligheter?

Imorrn ska jag ha möte med mina chefer å få svar på hur det blir med min tjänst i framtiden.. Har inte alltför stora förhoppningar men jag hoppas på en del förändringar iaf. Kan då säga att i vilket fall som helst så är en löneförhöjning på sin plats! Ska försöka lägga fram det på något fint sätt bara.. Hmm..

Vet inte vad det är för fel på mig men jag har känt mig lite down sista dagarna. Tur att det finns dom som livar upp en lite ibland. Den här helgen har varit piss! Har fan inte gjort nånting annat än haft tråkigt...

Nu har jag nästan bestämt mig för att följa med till Sälen i helgen. Känns som jag behöver få komma iväg en sväng. Kollade runt lite på nätet om jag eventuellt skulle dra utomlands en vecka i sommar. Synd bara att det är så dyrt under högsäsongen.. Kanske får det bli en sista minuten i september istället. Någon som vill åka med mig??? plz?!

Nähä, jobbet kallar...

image105

Helg lr vardag, who cares!?

Japp, så känns det! Enda fördelen med helg numer är att man kan sova hur länge man vill... Iofs idag gick jag upp 8.30 fast jag drog i mig en flaska skumpa alldeles själv igår. Får väl sova någon annan gång istället. Imorrn blir det nog lite jobb, tvätt av bil, städning och tvättstuga..

Idag har jag varit på öppet hus på brandstationen. V skulle dit med barnen så jag hängde med i hopp om att få se en massa hunkar.. Tyvärr så stämde inte riktigt mina förhoppningar in på verkligheten denna gång!





Något som inte stämmer?

Har faktiskt varit på väg att uppdatera bloggen hela veckan men det har inte blivit av.. Sista kvällarna har jag inte ens kunnat hitta på något nätverk.. Ska se till å fixa mobilt bredband nu!

Känner mig riktigt deppig idag! Lika var det igår. Kan inte förstå vad som är fel!? Jag som mått så bra på slutet... Vad kan det bero på!? Och nej, jag har inte PMS! Har en ny period där jag känner mig sådär riktigt ensam igen. Kan ju oxå passa på att säga jag tycker inte synd om mig själv utan behöver bara få skriva av mig lite. Enda anledningen jag kan komma på är att det varit lite mycket av allt på sistone. Allt förutom fest! Är duktigt partysugen...

Behöver ha lite roligt. Vill att något ska hända nu... Blir tokig av allt detta grubblande snart ju!

Hängde lite på blocket en sväng idag. Hittade ett par bilar jag kan tänka mig. Nu gäller det bara att någon vill köpa min. Har fått ett par skambud än så länge... Kanske det blir en sväng neråt för att kika lite närmare framöver. En sak är då säker, det är mycket billigare neråt i landet!

Ok, ska passa på att nämna en viktig sak oxå,, Tack Lasse för att du får mig på bra humör å för att du får mig att skratta även dom mörkaste stunderna. Sen kanske du inte alltid är så snäll med dina kommentarer, men det hör väl inte hit!? ;)

image69

TGIF!

Fredag igen då... Gud vad jag tjatar om att tiden går så fort, men nu går det nästan lite för fort tycker jag. Någon som håller med?

Snart sitter man där, 30 år å singel!? Hjälp, vart tog alla år vägen?? Bara att hoppas på att jag inte är ensam, har ju trots allt en pakt att hålla mig till isf.. Hehe!

Eftersom jag numer nästan aldrig går ut så blir även denna helg lugn. Ikväll ska jag gå på friskis, ska bli riktigt kul med tanke på att jag knappt varit där alls på slutet... Tiden räcker lixom aldrig till längre. Fast kanske inte så konstigt med tanke på att jag nästan aldrig kommer hem tidigare än klockan sju från jobbet... Sammanfattningsvis kan man inte direkt säga att jag har något liv. Men men det är kul att jobba just nu. =)

På måndag ska jag på ytterligare ett möte på Proffice angående nya tjänsten. Får se vad resultatet blir av den. Letar ny bil oxå, funderar på att ringa farbror banken å fråga om dom vill låna ut lite slantar till mig men det tar emot... Jag skulle ju köpa en billigare bil, så bra gick det med det!?

Nä, nu är det dax att jobba lite.. För ovanlighetens skull ;)

image84






Hockeyfeber

Sitter å kollar på Mora-Leksand på tv:n. Eller sitter å sitter kanske är fel ord.. Har flygit upp å ner i soffan ett antal gånger redan. Spännande är bara förnamnet!! Men kul att se tempot å viljan. Annat var det första perioden i lördags... Nä lovar jag ska sluta leka sportkommentator nu! FUCK! nu blev det 3-2 =(

Ska försöka bättra mig vad det gäller uppdateringen här. Jag fattar inte riktigt hur det går till men tiden å dagarna rullar på som aldrig förr.. Kan inte fatta vart januari, februari och mars tagit vägen!? Iofs känns det inte som jag gör annat än å jobbar å sover... Kanske dax att bli lite social igen!?

Mår skapligt annars, trivs bra med jobbet iaf! I övrigt känns det som om något saknas, hmm undrar vad det kan vara?? Kanske vet jag vad, kanske inte...





RSS 2.0