Nytt inlägg...

Har fått en del klagomål p.g.a dålig uppdatering här i bloggen.... Ledsen för det å har väl egentligen ingen bra ursäkt. Förutom det gamla vanliga om att tiden aldrig räcker till... Numer har jag oftast sällskap på kvällarna så behovet av att slå igång datorn har krympt. Nu brukar kvällarna mest bestå av promenix med vovven, tv-tittande å matlagning (å nej, jag erkänner att det kanske inte är sååå ofta som jag lagar maten..) Har desutom skaffat svart bälte i att somna tidigt om kvällarna, i soffan. Helst mitt i en film oxå. Trevligt sällskap man är, inte sant!?

Jag har gått å blivit sjuk oxå, eller rättare sagt så har förkylningen brytit ut ännu en gång... SUCK! Gick hem från jobbet vid lunch idag å sov i tre timmar! Hade en jobbig kväll igår då pulsen rusade på i säkert 150 fast jag satt still, däckade runt nio i soffan, när jag sen förflyttade mig till sängen så hade jag så grymt ont i varenda led i kroppen så sömnen uteblev... Känns som jag skulle vara 90 år ungefär... Hoppas det går över med lite vila!

Btw, en god vän till mig (vi kan kalla honom Lasse) vill att jag skriver om vad som händer i mitt liv men jag är rädd för att det inte är så spännande... ;-)  Livet flyter på å jag trivs!


OAO
 

Lättad!

Lovade en uppdatering igår men det hanns inte med... Sen glömde jag bort det på kvällen.

Pappa gick igenom besiktningen =) Alla värden var bra å han fick själv välja när han ville ha nästa röntgen. (om 2-3 månader).

Var helt slut igår kväll, fick en rejäl omgång massage så då släppte äntligen huvudvärken. Skönt att den är borta.. Ett tag släppte även illamåendet men det kom tillbax idag som ett brev på posten.. Jag har ju svart bälte i illamående men det brukar inte hålla i sig såhär i flera dagar, hela tiden. =( Får höra många kommentarer om att jag skulle vara gravid men jag kan meddela att så är INTE fallet!

I helgen blir det lite släktkalas. Har ju två "gamlingar" som fyllt jämt. Å dum som jag är (eller dumsnäll kanske, tyckte att mamma skulle få slippa för en gångs skull!) så har jag lovat att baka tårta... Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt i helgen... Hade tänkt att åka till tippen på lördag å slänga en massa skit som ligger i förrådet å tar plats. Plats behövs, ska nog slänga ut min stora klump till tv där. Eller är det nån som vill köpa en  "tjocktv" på 32" ?
På söndag blir det nog tvätt å vaxning av bilar. Om jag orkar, känner att jag behöver lite vila oxå om jag ska kunna bli frisk från denna skitförkylning som verkar ha tagit om igen... Har haft den i tre veckor snart.

Nä nu kallar jobb! Fast egentligen borde jag nog ligga hemma, nerbäddad i sängen... Tur att man har en hemmaman som städar å fixar så slipper jag det iaf ;-)

Hej hopp!!



Vardag å lite smått ångest...

Så var man tillbax i det berömda ekorrhjulet med jobb, mat å sömn... Kanske inte så fel egentligen. Trivs bra med det nu. =)

Dagarna rullar som sagt på å nu är vi redan inne i september. Sommaren är över men det gör mig ingenting. Jag är ju en höstmänniska så jag trivs rätt bra som det är nu. Bara jag slipper regnet så är jag nöjd... Spännande saker på gång oxå, känns sååå bra! ;-)

I morrn ska pappa på läkarbesök (uppföljning av förra veckans röntgen). Ångesten finns där men inte på samma sätt som förut. För första gången på länge känner jag mig trygg... Hoppas verkligen på ett positivt besked för pappsen. Men samtidigt vet jag att det blir några tuffa timmar i morrn innan vi fått svaret.
 
Pratade med M en stund igår. Dom befinner sig i Uppsala å ackis för påbörjan av 4 veckors strålning. I morse skulle dom testa med simulator å sen besluta om dom lär söva eller inte. Håller tummarna för att dom slipper söva, då är det hela över på några minuter... Så nu väntar 20 ggr strålning (man ger strålning 1g/ vardag). Samtidigt fortsätter man med cytobehandlingen som skall pågå i 27 veckor (!). Isac beräknas vara färdigbehandlad i februari (v.8). 
 
Nu kallar jobbet. Dax att köra igång igen efter lurren...

Update kommer imorrn när jag fått svaret på pappas röntgen... Håll tummarna!

OAO





P.s Jag har sålt min bil!!! Det blev en ny oxå.. (eller ny å ny, men ny för mig..)

RSS 2.0