Vart är min kvast?

image104


Jahapp, så var det skärtorsdag igen då.. Hittade inte kvasten i morse så det blev ingen flygtur ;) Fick ta bilen till jobbet!

Verkar som det blir längre å längre mellan gångerna jag uppdaterar bloggen men det har varit så sjukt mycket på slutet. Har helt enkelt inte orkat å skallen har mest varit tom när jag kommit hem från jobbet...

Jobbar halvdag idag, sen ledig tills på tisdag! Hugaligen, 2½ dag extra ledigt! Vad ska jag hitta på då?? Tycker det är svårt att få tiden att gå en vanlig helg... Blir väl släktmiddag på lördag hemma hos päronen som vanligt annars har jag ingen aning.. Är sååå fattig oxå så det blir ju inte direkt några utsvävningar. =(

Fick en önskan från en person igår (vi kan kalla honom Lasse) att han ville bli omnämnd i min blogg... Se till å pallra dig hit i helgen å gör mig lite sällis så lovar jag att skriva några några rader. Ha ha ;)

Annars rullar allt på.. Pappa är riktigt pigg å ska börja arbetsträna efter påsk(!) Inget mer bakslag nu tack!!

Har även gått vidare till en ny intervju angående nya jobbet. =) Blir en spännande vecka att se fram emot.


Hej hopp, glad påsk!

  

 

Someone Please Give Me Strenght!

Vet att jag varit riktigt dålig på att blogga på slutet med allt har sina förklaringar.. Jag har helt enkelt inte orkat. Har tappat all energi känns det som (hmm, tror nog jag skrivit den här meningen ett antal ggr förut..). Mycket händer hela tiden och jag försöker mest hänga med i svängarna. Oftast går jag runt med ett stort frågetecken i huvudet men det var ju inte heller någon nyhet!

I lördags blev det en oplanerad utgång. Hade rätt skoj men minnesluckorna är många... Tycker ändå inte att jag var så farligt full men det kanske blir så när det är fullt av tankar "där uppe". Nu blir det iaf lugnt ett bra tag framöver. Det gapar ett STORT hål i min plånbok dessutom... Suck!

Vet att jag sagt det förut, men jag är verkligen anonym just nu. Jag försöker fylla på mina energidepåer å det går segt. Har varit lite väl mycket "energitjvuar" på slutet, både bra och dåliga. Kan bara sammanfatta det med att det är jobbigt och den enda som kan ändra på det är jag.. Frågan är bara vad jag egentligen vill... Är iaf väldigt nyfien på framtiden å jag tror att det kan bli bra, så småningom. =)

Btw så var jag på en intervju i torsdags. Kändes ganska bra men jag tror inte jag går vidare. Får försöka se det positiva i att jag var en av sju som gick vidare bland över 60 sökande. Alltid något! 

image99




Ett tag sen...

Nästan en vecka sedan förra uppdateringen. Veckan har rullat på som vanligt och jag har inte suttit mycket framför datorn efter jobbet, därav föklaringen till rubriken...

Sitter på jobbet just nu. Ja, ni läste rätt! Har en hel del att göra så jag tänkte att lika gärna kunde åka hit en sväng å avverka lite jobb... Ska snart iväg på 5-årskalas!! Känns jättekonstigt att Julia blir 5 (!) år. Det var ju nyss hon föddes.. Kommer ihåg när vi var å hälsade på henne och V på BB. Jag tyckte det var så skönt att få åka till sjukhuset för en god sak för en gångs skull. Då hade jag precis avslutat min cellgiftsbehandling å jag försökte samla kraft och energi inför den stundande strålbehandlingen... Gud vad konstigt det känns att tänka tillbax, känns som det var ett helt annat liv... Aja, nog tjatat om det! Julia fyller egentligen inte förrän i morgon men då ska dom andra dit å där passar lixom inte jag in längre så det skulle kännas konstigt att åka dit då... Tror inte det skulle vara särskilt uppskattat heller.  Men vi får låtsas att det är idag hon fyller istället. Grattis lilltjejen!!!


image101


Pappa mår mycket bättre och är hemma igen. Lite tankning med dropp gjorde susen. Nu är det bara att vänta å se om han måste sluta med nya medicinen eller inte... Tankarna är iaf många, jag är ju lite av en pessimist och har verkligt svårt att se saker positivt men är det någon som kan klandra mig för det nu?! Jag hoppas och håller tummarna för att han ska finnas kvar hos oss när bror å svägerskan gifter sig i sommar! Och att han hinner få vara farfar och njuta utav det ett tag. Jag vet att det låter som en kort tid, men mycket kan hända på ett halvår. Bara att se han så dålig som han var för en vecka sen, jag menar tappar man 8 kg på en vecka då finns det inte mycket kvar att ta av. Tänk bara vad alla hans organ (dom han har kvar vill säga..) stått/står ut med!


Ser iaf fram emot en ny arbetsvecka! Många frågetecken som förhopningsvis kanske klarnar lite... Hmmm



RSS 2.0