Söndagkväll

Snart ny vecka och nya tag. Den här helgen har gått riktigt fort. Vi har mestadels varit utomhus och vädret igår och idag har varit rent u tsagt gudomligt! Det är inte många minuter som spenderats inomhus... Dock så har både jag och Alma haft en tuff kamp mot pollen idag.. Jag ser fortfarande nyvaken ut och påsarna under ögonen ska vi inte ens nämna...

Idag har vi haft besök av en massa brudar, några med barn och några utan. Full rulle kan man då lugnt säga iaf. Alma somnade redan kvart i sju!

Igår kväll grillade vi tillsammans med grannarna. Vi satt ute och åt och efter en stund åkte infran igång, men tillslut blev det lite för kallt så vi gick in. Kollade termometern och den visade 8,9 grader... Kanske inte så konstigt att vi frös. Men vi blev ganska snabbt varma då vi drog igång en brasa. =) Mysfaktorn var hög!

Känns lite tråkigt att det är måndag och ny jobbvecka i morgon. Vädret skulle ju knappast bliu sämre utan dom lovade runt 25 grader och sol både måndag och tisdag. Lagom till torsdag när vi är lediga skulle regnet och kallare väder komma in... Men, men vad är väl en bal på slottet... ;)

 

Alma gillar verkligen när jag fram kameran, hon skrattar jämt...

Två dagar på raken!

Det var inte igår det hände.. =)

Idag hade jag och Alma ledig fredag. Det var dock tråkigt nog den sista... Mattias börjar sitt nya jobb på måndag och eftersom han kommer sluta kl. 17 (i Blge) så måste jag hämta på dagis varje dag. Så fr.o.m måndag så jobbar jag mån-fre 8-15 varje vecka.

Dagen har bjudit på en tur till Sågmyra tillsammans med Malle. Inga direkta fynd gjordes förutom en jeansklänning till Almis för 45kr (!) samt lite basplagg som alltid går åt. Passade även på att äntligen hämta hem växasängen som vi köpt av familjen Berglund/Augustinson. Isac har växt ur den och Almis börjar bli lite stor för sin spjälsäng. Har letat på nätet efter en men inte hittat någon jag gillar och av en slump frågade jag o deras fanns kvar... Så nu börjar snart operation målning och fixning av växasäng. Får se hur den blir, kanske lägger upp en bild när den är klar.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med glas rött!




Köpte den här tischan till lillfisan idag. Den kändes passande på nå sätt... =)



Ett helt år sen sist...

Ja man ju lugnt säga att det gått ett tag sen senaste uppdateringen. Närmare bestämt 13 månader! Blev så bloggsugen så jag tänkte att jag gör ett nytt försök så vi helt enkelt se hur det går.

Mycket har hänt och dagarna rusar förbi som vanligt. ;)

Sedan ett halvår tillbaka så är jag åter igång och jobbar. Dock inte heltid men 75%. Det räcker gott och väl, för lite tid vill jag hinna spendera med vår lilla prinsessa. Lilla och lilla, hon fyller ju för sjutton TVÅ år snart! lilk Tvår-årstrotset har börjat och varje dag är det minst en fajt att tampas med. Fler och fler ord börjar komma men det är fortfarande rätt svårt att förstå det mesta. Det resulterar ofta i en ilsken liten ung dam...

Om en månad drar vi till Grekland och Egina igen! Ska bli så skönt att få komma iväg. Tror dock att årets semester inte kommer att innehålla lika mycket vila som förra året.

Såhär ser sessan ut nuförtiden...



Är hon sig lik?





RSS 2.0