.

Att det ska vara så svårt att få till lite uppdateringar nuförtiden. Tankarna snurrar ofta och mitt huvud skulle nog må bra av att få skriva ner en del men det blir helt enkelt inte av... Vet inte varför, kanske är jag för lat eller oxå försöker jag lura mig själv genom att tro att allt bara är bra och att livet rullar på som vanligt. Visst rullar det det ju på, men inte som vanligt!

Nyheter sen sist finns det en hel del. Både bra och dåliga. (Det är väl så det ska vara?!). Det dåliga är att pappa än en gång är dålig. En ny (eller "nygammal") tumör har upptäckts så ännu en operation väntas. Fick precis reda på att den blir i Uppsala den 30/5. Hoppet fanns om att den skulle bli av i Falun men icke sa nicke... Nu väntas alltså operation på ackis och dessutom en lördag. Vet ännu inte om jag följer med ner. Beror lite på vad som händer med allt.

Fler tråkiga nyheter är att mina gravidhormoner satt igån ordentligt. Jag vill helst bara grina hela tiden!? Gömma mig under täcket så jag slipper visa mitt feta jag och bara få försvinna ett tag. Samtidigt njuter jag av att känna sparkarna i magen och längtar efter att lilltjejen ska komma ut! Som sagt, gravidhormoner!!! Blir så avundsjuk på "alla" som säger att det är så underbart att vara gravid. När kommer det? Jag har nu 9 veckor kvar och än har jag inte kännt den känslan... OCH bättre lär det väl inte bli?!

Vi har iaf flyttat in i vårat hus. =) Väldigt rörigt än så länge men det börjar arta sig. Snart kanske vi kan spola vatten i köket så vi slipper diska i tvättstugan... Jag har dock inte orkat gjort så mycket, det är mest Mattais som fått kämpa medan jag legat på soffan känns det som. Mycket skall göras och hinnas med, som sagt ibland önskar jag att man bara fick stänga in sig under täcket ett tag.

RSS 2.0