Dålig uppdatering!

Usch vad dålig jag blivit på att blogga! Vet inte vad som hänt men dagarna rullar på iaf...

Två veckor kvar till semester, å massor att göra fram till dess. Kanske börjar bli dax att börja fila på ett tal till bröllopet oxå... Jag är såååå dålig på sånt, måste jag verkligen!?!?

Vet inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till men det brukar ju alltid lösa sig, å förhoppningsvis även denna gång... =)

Helgen blev inte riktigt så lugn som jag hade tänkt mig, den bestod av en hel del rosé å drinkar (dock endast på fredagskvällen, på lördagen var det cola som gällde..). Det blev en vinglig cykeltur hem kan jag säga! Men skoj hade vi (iaf jag.. he he). =)

Tråkigt inlägg idag men det har inte hänt så mycket...



Önskar jag hade bildbevis på när Lasse dricker rosé men han tycker tydligen inte lika som mig... Fasiken att jag inte tog en bild på det på midsommar... ;)


Tjingeling så länge!
 

Det är mycket nu...

Dagarna rullar på å semestern närmar sig! Känner mig lite splittrad, dels längtar jag efter lite ledigt men samtidigt fasar jag lite oxå. Vad ska jag hitta på i fyra veckor?! Eventuellt går jag in å jobbar efter tre veckor. Tänker inte gå hemma å ha panik som förra sommaren! Vi får se hur det löser sig med allt...

Förra veckan var riktigt trevlig! I onsdags hade vi sommarfest på jobbet, en mycket lyckad sådan. Dom flesta blev iofs knall kanon men alla verkade ha skitskoj! Synd bara att fotbollen var en riktigt besvikelse, men man hade nästan inte förväntat sig något annat heller...
Midsommar firades tillsammans med trevligt folk (en utav dom kan vi kalla Lasse), god mat, god dryck å hyfsat väder =) Tack än en gång, längesen jag hade så roligt!






Dax att vika in kepsen!

Så vart det fredag även denna vecka... Dop i morgon å jag har fortfarande inte köpt någon present! Sprang som en galning på stan igår men inte hjälpte det... Det får bli en sväng idag oxå!

Kan inte fatta att det är midsommar nästa vecka?!?! Har fortfarande inget planerat, alla ska bort! Känns skitkonstigt, vi brukar ju alltid vara ett gäng på typ 20 pers som firar... Är så grymt sugen på att sätta mig på ett plan till Turkiet på midsommarafton! Sista minuten från Borlänge= 1999;- Vill, vill vill!! Men jag vet inte riktigt om det är så kul att åka själv!?  

Denna vecka har jag loggat in på www.dumpad.nu fler än en gång.. Ha ha, verkar lovande, lr hur?!


Varmt!!

Känns som man har en bra arbetsmiljö just nu.. Termometern mäter 28,6 och så har jag en server tre meter bakom mig som står å tjuter!! Längtar efter ett bad..  Haha, men man ska inte klaga.. Jag har ju ett jobb iaf =)

Det gick bra för pappa på besöket hos onkologen igår. Förändringarna hade minskat! =) Skönt att kunna andas ut ett tag till...

Ikväll smäller det! Sverige-Grekland =) Jag gissar (lr snarare hoppas) på 2-1. Blev ändrade planer oxå så fotbollen kommer att avnjutas (?) tillsammans med Hanna istället! Kanske lika bra det... Hehe!



OAO!

Håller tummarna...

...För pappa idag! Han ska träffa onkologen nu kl. 13.30 å få svar på röntgen han gjorde den 3:e. Hoppas, hoppas, hoppas verkligen INTE att "det" växt något.

Semestern närmar sig.. Bara fem arbetsveckor kvar! Förstår inte riktigt hur jag ska hinna med men det ordnar sig säkert. Hade egentligen tänkt att flytta min v.32 till v.28 men ärligt talat så vet jag inte om det hinns med..

Helgen var lång å skön! Mycket sol å bad å även lite fest. Johans 30-årsfest var kanon. God mat, god öl, trevligt folk, bra trubadur å en massa sol! =) Kunde knappast bli bättre.. Fick väl iofs synda för det igår, mådde inte så jättebra så halva dagen spenderades på soffan.. Men helgen avslutades med ett kvällsdopp å lite fotboll! Ganska mys faktiskt =)

Veckan bjuder mest på jobb å lite annat smått å gott. Får sambo ikväll, kupolen med mamma i morrn+ kolla fotbollen med E, massage på onsdag... Full rulle med andra ord =) Den här veckan TÄNKER jag sluta kl. fyra, iaf mån-ons...

På lördag blir det dop! Har dock inte kommit på någon bra present än. Hmm... Tips mottages gärna =)



Fasters favvo =)


Långhelg!

Längesen det var så skönt med helg fatiskt! 3½ dag ledigt =) Inte mig emot...

Fick tillbax min bil idag oxå, kostnad=nada!! sånt gillar vi =) Vad felet var fick jag inte ens reda på men skit samma, dom hade gjort fel å dom tog på sig det, kors i taket!

Solen steker ute å jag är grymt badsugen. Får nog bli en dag på stranden i morrn, måste jobba lite på brännan känner jag... Kanske börjar det bli läge att sola baksidan lite oxå?!

Är riktigt less på att jobba nu. Vill vara ledig! Förstår inte hur jag ska lyckas stå ut i 5 veckor till med massor av jobb innan semestern.. Funderar på att fösöka ta ut lite ledigt innan, hoppas det funkar!

Helgen är ganska oplanerad sånär som på en 30-årsfest på lördag. Vill göra något roligt, det kryper i kroppen på mig!!





OAO

Eländet tycks aldrig ta slut...

Jaha, tror ni inte att min bil rasade samman (igen!) i fredags kväll/natt. Var på väg hem efter en mysig grill/minigolfkväll med mamma, pappa, bror, svägerska, Lilly å svägerskans föräldrar. När jag kom till galgbergsbacken sa det "klonk" å sen började bilen låta fan å jag kom knappt upp för den långa sega backen... Parkerade som vanligt å kom sen på att jag stod på fel sida (j*vla datumparkering) men eftersom bilen lät fan å klockan var över tolv så ville jag inte starta igång den igen å byta sida... Ställde alarm på åtta gick å la mig å drömde om bilfan! Studsade upp å började tvätta,  tog sen en morgonpromenix på en timme. Fortfarande inge böter när jag kom tillbax så jag stressade vidare med tvätt å fönstertvätt. När Hanna kom å hämtade mig för vi tänkte åka å bada kom hon viftandes med en p-bot!!! 600 j*vla riksdaler!! Fan så onödigt... Oturen är här för att stanna känns det som!

Lasse kom förbi på eftermiddagen å kikade men han såg inte så mycket, det lät mest illa! Fick en öl som tröst istället (endast 96 kcal, icke att förglömma ;) ), Tack!! =)

Igår så bogserade jag å pappa ner bilfan till bilmetro å idag har jag lämnat nyckeln så vi får väl se vad det är/hur lång tid det tar den här gången... Om jag har tur (vilket jag aldrig har!) så är det något som går på garantin från förra jobbet dom gjorde.. Annars är det fan skroten som gäller! 50 bopp rakt ner i sjön! Känns sådär måste jag erkänna.

Nu är jag iaf tvungen att cykla överallt, vilket ändå är positivt då vågen borde visa lite (eller mycket) mindre. Är på god väg nu, motivationen is back =) Blir en långpromenix i kväll igen! Skulle haft lite promenixsällis bara.

Skönt med kortvecka. Jobbar bara 3½ dag sen är det helg igen. På lördag blir det 30-års fest. Var egentligen sugen på att lämna den här stan ett par dagar men det ser ut som det får bli en annan gång..

image115

RSS 2.0