Snart frisk!

Nu har jag varit å besökt VC Tisken. Inte var väl det så farligt heller... Fick jättebra bemötande å lika var det när dom ringde mig igår. Snacka om attitydförändring (till det bättre). =)

Fick pencillin utskrivet å lite ny kortisonnässpray så nu hoppas jag att den här skiten snart ska vara över! Blir dock inget vin i helgen. Inte nästa heller för den delen.. =( Men jag kan gladeligen skippa dom där två glasen vin för att få bli frisk!

Tack på hej, trevlig helg!


Ett stort kliv...

...har jag tagit idag! Jag har ringt till VC Tisken.. Dom ringer upp mig i eftermiddag vid halv tre. Usch så jobbigt det är, vet att det är skitfjantigt men jag blir nervös bara av tanken att dom ska ringa upp å jag ska försöka få fram att jag vill komma dit...
Konstigt med tanke på att jag inte direkt har någon telefonskräck, jag menar jag pratar ju ganska mycket med kunder i telefon, å det dagligen!

Men det är ändå något visst med att ringa just till vårdcentralen för mig... Jag har försökt undvika detta länge nog nu å tro mig, jag hade nästan övertygat mig själv om att jag visst inte är sjuk eller har ont i ryggen utan det är nog bara inbillning! Hade iaf ett längre samtal med både mamma å M igår å då insåg jag att det kanske är dax nu. Dax att ringa det där obehagliga samtalet och att jag dessutom ska stå på mig om jag blir hånad igen! Hade jag inte gjort det sist så hade jag kanske inte levt idag...

Inte för att jag misstänker att det är något allvarligt, absolut inte! Det är bara känslan av att behöva ta kontakt med VC igen som skrämmer mig.

Jag känner mig deppig. Kan inte föklara varför då jag borde vara glad... Jag ÄR ju glad egentligen men k*k-ryggen och k*k-förkylningen har tagit ALL energi. Ge mig sol, värme å en avlägsen strand så kanske man kan fylla på energidepåerna lite grann!

 

Härliga måndag!!

Eller inte... Fast veckorna går så fort så det kanske inte gör så mycket ändå!?

Har inget roligt att berätta den här gången heller. Känns som det bara blir tråkiga allmäna inlägg nuförtiden..

Hade stora saker på gång här i förra veckan men det sket sig denna gång.. Men det går nog fler tåg!

Jag känner mig som en 70-årig gammal tant då min rygg snart tar kål på mig! Har en molande värk konstant! Antagligen är det en stor inflammation som sitter i nästan hela ryggen. Nu har det varit såhär i en vecka å det bli knappast bättre, snarare tvärtom! Vetifan hur jag ska bli av med skiten... Voltarensalva, massage å ipren funkar bara för stunden. Dax att ringa till sjukgymnasten kanske?? Eller skaffa sig en rejäl pencillinkur? Det senare alternativet har stått på agendan ett tag då jag aldrig blir av med den här skitförkylningen.. 7:e veckan nudå å det tar bara om å om. Är det månne den som satt sig i ryggen oxå!? Jag drar mig dock lite för att kontakta vårdcentralen då jag inte orkar bli illa bemött än en gång... Funderar på att ta kontakt med "min" avdelning där jag alltid blir bemött med respekt å förståelse men det här har ju inget att göra med min sjukdom.. Känns dumt att utnyttja det men hur ska man annars göra för att få hjälp?  Samtidigt är tankarna igång då jag känner att det är nåt som inte riktigt stämmer (å det HAR ju faktiskt att göra min sjukdom.. Känner mig lite splittrad där). Visst jag kanske oroar mig i onödan men olustkänslan är svår att bli av med!

Nej, nog talat om det å slut på ynkligheten!

I helgen var vi i Köping en sväng, synd att jag inte såg min idol Tobbe bara.. =)



Hej hopp!




RSS 2.0