Tydligen dålig på att hålla saker som jag lovat...

... Jag skäms när jag loggar in här. Lovade ju sist att det inte skulle ta en månad innan nästa uppdatering men det har ju passerat med en sisådär två veckor...

Tänker inte skylla ifrån mig för det finns ingen bra ursäkt. Jag har ju t.o.m mått riktigt bra sen sist. Förutom den enorma tröttheten men det kan jag ta så länge jag slipper kräkas sjuttioelva gånger per dag! Nuförtiden kräks jag väldigt sällan. =) Hoppas att det håller i sig!

Pappsen mår ganska bra med tanke på omständigheterna. Han började jobba halvtid förra veckan(!). Blir inte ens förvånad längre.. Men så länge han mår bra så mår vi andra oxå bra.

Jag längtar efter våren!!! Vill inte ha någon mer snö. Vill ha sol å takdropp. Få lite färg på kinderna, need it!! Om det kommer mer snö så gråter jag snart. (Jag vet att hormonerna inte är riktigt som dom ska)

Förra veckan fick vi se våran lilla bebbe för första gången. Det var ett j*kla liv där inne i maggen. Inte ville hon ligga still heller så BM hade svårt att få bra bilder men vi fick några bra iaf. Det är en liten tjej! Troligtvis en Alma, men det visar sig när hon tittar ut.

OM det nu finns nån som läser här fortfarande så tänker jag inte lova något angående ny uppdatering men jag kan ju alltid säga att jag ska försöka att bättra mig ;-)

 
Alma suger på tummen =)


Våran lilla alien framifrån.

Hej hopp!

RSS 2.0