Oj vad längesen...

Massor har hänt sen sist. Har hunnit avverka två bröllop å halva semestern! Men skoj har det varit =)

Tobias & Marias bröllop var kanon! Dom var sååå fina å festen var verligen hur kul som helst! Dom får gärna gifta sig en gång till =)

Semesterdagarna rinner iväg. Hade ju eventuellt tänkt att gå in å jobba redan nästa vecka men det är ändrade planer. På fredag natt styr vi kosan ner mot Arlanda å kl. 06.00 lyfter planet mot Aten! Slutdestination = Egina! Ska bli så otroligt skönt att få komma iväg så ni anar inte... Veckan innan bröllopet så tröttnade jag å päronen på det kalla regniga Sverige å beslöt oss för att boka ändå.. Nu har ju det iofs vänt å blivit nästan Greklandsvärme här hemma, men känslan av att få komma bort en stund får man ju inte här hemma! Tror det kan bli riktigt skoj. Dom andra åker i morgon bitti, sen kommer ju vi på lördag å Karro joinar oss på måndag =) Hem åker vi allihop samtidigt å på samma plan. Lite kul med tanke på att jag å mamma å pappa åker charter å dom andra åker reguljärt som dom bokade för flera månader sen...

Med lille Isac går det bra med tanke på omständigheterna. Port á cathen sitter på plats å han har fått tre av fyra preoperativa cytokurer. Nästa vecka blir det röntgen här i Falun för att se om tumören krympt tillräckligt mycket för att operera. Det håller vi tummarna för!! Om så är fallet så blir det inläggning och operation nere på ackis v.33. Update kommer när jag är hemma igen.

Nu ska jag snart dra iväg å ta ett kvällsdopp, mys! =)

Lite bilder från bröllopet...

   
   
  

Hemska sjukdom!

Jaha, så har man än en gång stött på ordet cancer...

Min kompis M:s son Isac (4år) har blivit diagnostiserad med Wilm´s tumör....
Nu väntar först behandling med cytostatika i 4-6 veckor å sen operation för att avlägsna tumören som sitter på en njure. Därefter väntar utredning och planering av följande behandling. Usch å fy! Jag vet vad han har att vänta sig, det gör sååå ont i mig att veta vad en sån liten kille ska behöva gå igenom. Hoppas att han inte kommer att må alltför dåligt av cytot!
Nu får man försöka tänka framåt, han kommer klara detta! Tur i oturen så har han (precis som jag) haft "turen" att drabbas av en lättbehandlad form av cancer...

Fick reda på det här igår, tankarna snurrar för fullt å dom finns hos M och hennes familj hela tiden. Jag gick direkt in på barncanerfonden.se och beställde ett Hope-halsband till M! Gör det Ni oxå! Runt min å H:s hals hänger det sen ett år tillbax.
Hälften av pengarna går till barncancerfonden.

För att beställa, gå in här: http://www.barncancerfonden.se/shop/order_hope.asp


Blää!!

Mår illa! Är skakis å yr...

Vill inte bli sjuk, jag har verkligen inte tid med det!

Känns precis som jag skulle fått en kur med doxirubicin.. Usch hemska tanke!


Tänkte på en sak när jag plockade fram bilden på droppställningen.. Färgen på cytot som jag tyckte var så vidrig så dom fick lov att "klä in" påsen varje gång för att dölja den, påminner väldigt mycket om rosévin!? Ha ha, konstigt att man kan ändra uppfattning om en färg så pass mycket =)



Här kommer iaf lite "bildbevis"

 


Likheten är slående, inte sant!?

Nu ska jag åka hem å bädda ner mig!!

OAO


RSS 2.0