Me!

Usch å fy vad jag har ångest inför den stundande sommaren. Det är en pina att inte kunna gömma sig i stora kläder längre...

Detta har resulterat i en del förändringar, bl.a:

Måndag: 6 km cykling+ 9 km promenix. liten portion kycklingwok till lunch å sallad till middag..
Tisdag: 6 km cykling+ 9 km promenix, liten portion kycklingwok (variation- jag vet!!) Middag åt jag ute med jobbet, det blev räksallad å Loka för min del...
Onsdag: 3 km cykling so far... Skulle egentligen äta kycklingwok (surprice) till lurre men de blir kebabsallad istället =)

Tog ett kort innan jag cyklade till jobbet i morse...

image114

OAO!


Varför är det svårt att komma på en rubrik?

Så vart det söndag även denna vecka! För första gången på rätt länge så lider jag av söndagsångest... Vill inte att det ska bli måndag å man ska upp tidigt för att ta sig till jobbet. Men det är inte mycket att göra åt. Bara att gilla läget helt enkelt!

Tänkte försöka mig på att börja cykla igen nu. Det är över två veckor sen! Får lite småpanik med tanke på att det bara är drygt 7 veckor kvar till bröllopet. Har ju sagt så länge att jag inte vill vara någon tjock tärna!! Dax att ta tag i detta på allvar nu.

Helgen har varit lugn, det blev en sväng ner på stan i fredags kväll för att kolla på Rix Fm-festival. Gäller ju att passa på när det händer något.. Å att det dessutom fanns något snyggt att titta på! Det hör ju inte till vanligheten i den här stan, hehe!!

Lördag = tjejkväll hos S med tacos å vin (dock vatten för min del). Kollade in ESC som var lika dåligt som vanligt.. Jag blev utvald som första sekreterare å fick föra protokoll, om inte det är seriöst så säg!

Idag har jag äntligen fått träffa Lilly =) Vågade t.o.m hålla i henne då min "snuvighet" mest beror på allergi nu. Är förkylningen möjligen på väg att äntligen ge sig!? Firade av kära mor med paket å blommor.

Har även lyckats laga mat i dag. Första gången på två veckor som jag ens slagit igång spisen.. Det börjar urarta! Kom på igår när vi åt tacos att det var första gången på en vecka som jag åt varm mat (om nu tacos räknas som varm mat?), det kan fasiken inte va särskilt hälsosamt! Jag tycker ju egentligen det är skitskoj å laga mat, med det känns så onödigt å tråkigt å bara gära till sig själv!

image113

Oj, så tråkigt inlägg det blev men det har lixom inte hänt så mycket. Mår mycket bättre nu, känns som en stor sten plockats av från mina axlar....

Ny dag, nya möjligheter

Kände att jag fick lova att lösenordsskydda min blogg ett tag eftersom jag insett att både *pip* å *pip* läser här numer... Dom som fortfarande är intresserade av att läsa kan bara fråga mig efter lösen så lämnar jag glatt ut det!

Men jag kan helt enkelt inte låta vissa personer få gotta sig i att läsa om hur dåligt jag mår... Hur man nu kan göra det (jag vet var ni bor.. hehe!?) men det får stå får stå för dom!

Ska försöka bli en positiv människa, med en lite bättre syn på livet. Försöka uppskatta livet istället för att bara klaga.. Det går alldeles för fort för att gå runt så här!!

Så nu är det t.o.m dax för mig att ändra inställning!

Läkarbesöket gick bra! Känner mig lite dum för jag var så fjantig å oroade mig i onödan men det är faktiskt svårt att inte göra det. Ni som varit med förstår... Jag hade iaf början till bihåleinflammation och var lite "pipig" i lungorna så farbor doktorn förstod att jag hade haft en jobbig hosta. Nu blir det kortisonnässpray ett tag igen. Vill bli frisk nu, de kryper i kroppen av att inte kunna röra på mig! 

OAO

Tisdag eller onsdag?

Nu har halva dagen gått å jag har hela tiden trott att det var tisdag idag?! Snurrigt värre med andra ord...

Trodde jag skulle svimma i morse när jag kom till jobbet. Jag som typ svimmat tre gånger i mitt liv! Händerna darrade, jag var yr å kallsvettades.. Som tur var lugnade det ner sig lite när jag fick sätta mig ner å dricka lite vatten. Vet inte vad det är som händer med mig men det är nog min hjärna som spelar mig ett spratt!? För mycket som far runt helt enkelt. Är ledsen, besviken, arg, orolig- ja typ det mesta!

Igår var det verkligen ingen bra dag! Det räckte inte med ångest, oro, ilska... Mamma berättade dessutom att pappa varit in å läst här.. Han hade hittat på min sida eftersom jag varit inne här när jag lånat deras dator... Han hade blivit väldigt orolig för mig när han läste.. Speciellt min oro för honom å oron över mitt kommande läkarbesök! Fy fan vad jag mådde dåligt när mamma berättade det. Vill inte att han ska oroa sig för mig, han har fullt upp med sig själv ju!
Min första reaktion var att jag skulle stänga ner bloggen direkt, känner rätt ofta att jag får passa mig med var jag skriver å anledningen till att jag skriver här är ju för min egen skull, för att jag ska få skriva av mig. Jag mår mycket bättre då! Men nu har jag iaf rensat deras "sidhistorik" så då kan han inte hitta hit igen...

 Jag förstår fortfarande inte hur en person som jag trott att jag betytt/betyder något för kan göra så mot mig, å just nu dessutom.. Iofs, det där med tajming har nog aldrig varit hans grej!! Det är bara att inse att jag betyder nada, å har antagligen aldrig betytt något någon gång förut heller... Jag var nog en sån där "bra att ha" (i 7år!!) i brist på annat... 

I morgon vid den här tiden kan jag nog förhoppningsvis pusta ut!!

Hur gör man när man behöver semester från sig själv?? Ska man bara dra iväg? Känner att det är det jag behöver.. Bara få komma bort, glömma allt å andas lite ny luft!!

image41


Fy Fan!!!

Känner mig som en jävla idiot!! Hur fan kan jag gå på en massa skitsnack jämt?! Vadå iq fiskmås!!

Hade lika gärna kunnat få en påse skit kastad rakt i ansiktet...

Så jävla besviken! Det här var fan inte vad jag behövde nu.. Å dessutom ha mage att skicka ett jävla mail!? Ååh, det är så fegt...

En sak som du borde lära dig, har sagt det såååå många gånger men säger det igen: Stå för det du säger någon jävla gång!!
(inte för att du kommer läsa här någon mer gång men det känns ändå lite bättre för mig att få skriva det!!) 

image112

38,0

Hade feber igår igen.. Likaså i söndags kväll... Vad är detta?!?! Vet att jag inte ska oroa mig i onödan eftersom jag snart får svar (2 dagar kvar nu) men det är stört omöjligt!!

Nerverna ligger utanpå kroppen. Ett råd är att inte retas något med mig idag.. Tål inte så mycket.

Tack alla ni som bryr er! Det betyder mycket, hoppas ni förstår det! Fick ett gulligt "du vet att det går bra- mail" idag.. Märker verkligen att jag är känslig nu för det kom ett par tårar!? Jag som inte kan gråta längre.. Vad är det som händer?!

Nu ska jag försöka få i mig en kebabsallad från Koppis =) (brukar ju inte vara några problem!). Middagen igår kom visst upp igen....


Jaha...

... så var även denna vecka slut då. Blev en lugn helg trots allt. Igår blev jag dessutom insnöad (!?) hos mamma å pappa. Fick bädda ner mig i å sova kvar. 5 cm snö å bilen bara slirade.. Vågade inte riskera något så jag tog det säkra före det osäkra...

Sitter å slötittar lite på Bodyguard. Snacka om nostalgi! Har inte sett den på 10-12 år skulle jag tro...
 
Hanna var här tidigare, hon hade hyrt en film som vi kollade på: "Du levande" hette den tror jag. Å ett tips som jag kan ge- se den inte!!!! Vet inte ens hur jag ska beskriva den, så kass var den!

I morrn är det dax att jobba igen då... Hoppas på en lite lugnare vecka men tror nog inte de blir så, fast det är klart, hoppas kan man ju alltid.. ;)

4 dagar kvar. Det är jobbigt. Kommer nog inte vara riktigt mig själv nu, men det är svårt att fungera normalt en sådan här gång. Hoppas på förståelse. Den som inte varit med kan aldrig riktigt förstå känslan som finns där. Det är inte meningen att snäsa etc men jag gör allt jag kan för att fungera så normalt som möjligt. Fram emot fredag är det förhoppningsvis (håll tummarna!) över för denna gång... Det jag verkligen skulle behöva kommer inte att hända, å inte tänker jag be om det heller. Har jag klarat mig i 5 år så ska det väl gå denna gång oxå!?

Ensam är stark, inte sant??





OAO

Vad säger man!?

Ibland blir ord överflödiga...




Hmm

En lista som jag snodde..

För 5 år sedan:
Hade jag precis avslutat min strålbehandling. Sov ca 15h/dygn!! Trött men lycklig över att det äntligen var över.. Var lyckligt ovetandes att pappa gick med cancer han oxå...

För 3 år sedan:

Sommaren 2005. Mådde bra! Livet gick sin gilla gång. Hade mått dåligt under vintern men äntligen "hittat tillbax" igen och jobbade för fullt och trivdes med livet...

För 1 år sedan: 
Började jag inse att jag inte kan bli kär längre... La dejtingen på hyllan ett tag. Höll i sig till sommaren, hehe.
But I´m still single....

För 3 månader sedan:
Mådde kanon!! Ville flytta från den här stan. Trodde att jag funnit lyckan?! Men sen då??

Igår: 
Jobbade för fullt.. Massor på jobbet å sen ett tråkigt besked att lilla Isac var dålig =(

Idag:

Samma lika vad det gäller jobb.. Funderar på att göra något skoj i helgen. Det blir bolaget efter jobbet!!

Imorgon:
Är det fredag!! Känns skönt.

Om 1 år:
Har jag varit singel i nästan 3år?

Trött är bara förnamnet...

Vill sova, vill försvinna, måste bort!!

Paniken börjar växa, jag måste iväg härifrån... Bara få försvinna ett par dagar, en vecka, vad som helst!!

Fly från mina tankar, fly från hostan å febern, fly från ångest å oro...

Snart sätter jag mig i bilen å bara åker... Men vart??

image19

Ångest

Kunde inte somna igår.. Låg å tänkte på det mesta. Allt snurrade hela tiden så till slut kändes det som jag skulle bli galen... Bävar inför nästa torsdag. Tänk om! Vet inte vad jag skulle göra då faktiskt.

Febern håller i sig, likaså hostan. Är helt slut idag men är på jobbet ändå. Vet inte hur jag ska orka då vi är kort om folk å högarna växer... Vad gör man!?

Pappa blev dålig när jag var där i lördags. Även om det inte var någon fara så är det så fruktansvärt jobbigt att se sin pappa ligga där alldeles likblek i ansiktet å så slut att han inte ens orkar sätta sig upp! Kände än en gång att det kan gå fort nu... Får vara glad om vi får ha honom kvar till nästa sommar. Fan vad livet kan vända fort ibland.

Många tjatar om att myggen är hemska i år. Har sett massor å dom är stora som hus. Men jag har inte fått ett enda bett!! Vad är det för fel? Dom brukar älska mig ju... Enda gången jag inte fick några myggbett var sommaren 2002...

Blev ett deppinlägg idag igen men tyvärr har jag lite svårt att vara positiv just nu... Försöker att få tankarna att klarna men det är nästintill omöjligt... Vad vill jag!?

Sommar!

Sitter på altanen hos mina päron.. Ska grilla å njuta i solen! Känns som sommaren är här =) Äntligen!!

Har solat idag, är lite sådär lagomt röd... Ska jobba lite bättre på brännan imorrn. Hoppas bara att värmen/solen håller i sig en dag till.

Vill bli frisk nu! Febern å hostan håller i sig. Precis som dom jobbiga tankarna... Hatar att ha febertoppar och hosta samtidigt. Det sätter igång såna griller i huvuudet på mig! Det enda som gör att jag inte tänker på det 24/7 är att jag faktiskt är snuvig oxå.. Det var jag ju inte när jag var sjuk... Hmm!!

Tror nästan jag lyckades skrämmas på riktigt idag, lr hur?! ;)




:(

Ingen bra dag idag... Funderar på att åka hem å bädda ner mig!!

Bjuder på en klassiker.. =)



Min bästa vän...

image94

Tänk att en hostmedicin kan bli ens bästa kompis... Det är det enda som hjälper just nu! Blev inte många minuters sömn inatt inte. Rösten är borta som vanligt...

Förändringar

Pratade med mamma tidigare ikväll. Tydligen så har pappa pratat med sin läkare redan förra veckan! Något som jag missat helt.. Har inte ens kommit ihåg att fråga om det. Har haft fullt upp med att ha roligt!? Hur bra låter lixom det!! Så nu sitter jag här med världens dåliga samvete.

Iaf så fick han svaret att han kunde se förändringar (låter som cancer i mina öron?). Han ville dock inte säga rakt ut vad det var då det fortfarande är för litet för att göra något åt. Så nu är det bara att invänta svar på nästa MR igen då... Den är inbokad den 3/6 å läkarbesök den 11:e. Tänk om det vuxit redan då? Det har ju vuxit väldigt snabbt förut... Tänk om skiten satt igång igen? Vet att jag inte ska tänka negativt å så men det är så jävla svårt när man varit där så många gånger förut...

Har ju dessutom mitt besök snart. Det blir ju inte lättare av att jag fått hosta igen heller... Känner mig ensam såna här gånger, fast jag har en massa vänner jag kan prata med så vill jag inte belasta å klaga. Orkar inte med att vara ynklig (därför som jag är det här hela tiden istället...). Vill inte att ni ska tycka synd om mig!! Vill bara ha en famn att krypa in i... Få försvinna ett tag å glömma allt just för stunden. Saknar det något enormt!!

Vad vill jag med mitt liv? Ska jag bo kvar här? Å sen allt annat som snurrar runt runt hela tiden... Varför ska det vara så svårt att veta vad man vill?!?! Hur kan de vara så svårt att få fram vissa ord? Varför känns allt så bra ett litet tag för att sen sakta men säkert "dö" ut? Eller har det inte det? Kanske ljuger jag för mig själv för slippa komplicera till allt... Varför kan jag inte välja? Domarn, kan man få en time-out!!

Trouble is her only friend and he´s back again....

Tillbax i vardagen!

Usch vad tungt det var att gå upp i morse... Snoozade i 45 minuter som vanligt! Blir galen på mig själv.. Var inte på jobbet föränn efter sju...

Halsen värker å snoret rinner. Känner mig sådär lagom fräsch! Flera dagars festande har än en gång satt sina spår... Att man aldrig lär sig ;)

Tisdag till torsdag ska jag vara hus/hundvakt. Skönt med ett helt hus för sig själv men lite läskigt att sova där alldeles själv... Tänkte passa på å bubbla lite iaf =). Sen har jag massage inbokat på onsdag, me like!

En sak är då säker, det blir en lugn helg!! Vet inte vad man kan hitta på för rastlösheten finns där hela tiden...
Nån som vill hitta på något???

Jobbet kallar...

Lovar att jag ska berätta gåtan, men inte riktigt än...  ;-) 

Feeling blue....

Är lite låg idag. Tredje dagen som jag känner så, skitdrygt! Vet inte vad det beror på, eller jag har väl mina aningar men det går mest runt i skallen å jag förstår ingenting. Har en fruktansvärd oroskänsla i hela kroppen. Skulle vilja få svar på mina funderingar någongång! Fasiken mitt huvud går ju i bitar snart...

Igår fick jag en liten panikattack å kände att jag bara måste bort från den här stan. Skulle vilja åka iväg till solen en vecka eller två. Tänk om det kunde dimpa ner lite pengar bara sådär!!

Skriver mer i morrn....

Hej hopp

Back on track!?

Tillbax i stan igen. Känner mig fasiken mer bakis idag än igår!!

Firade en trevlig valborg i Uppsala. Skönt att få åka dit för nöjes skull en gång... Vi började väl dricka öl vid tolvtiden. Solen stekte å det var sjukt mycket folk... Sen fortsatte dagen mer ännu mera öl, lite rosévin å slutligen en hel del drinkar. Följden blev en heldag på soffan igår. Tror vi kollade på 4-5 filmer innan jag orkade/vågade sätta mig i bilen hem!

Tack Lasse för trevliga dagar! =)

Är på jobbet en sväng nu... Hittade som vanligt inget nätverk hemma så jag fick åka hit å betala räkningar. Inge roligt att kolla saldot kan jag säga! Men men, man lever bara en gång!?


Nä, nu blir det väl sen sväng ner på stan å sen tänkte jag åka å hälsa på bäbisen, har inte sett henne sen i söndags...

Hej hopp!




 


RSS 2.0