Oj vad längesen...

Massor har hänt sen sist. Har hunnit avverka två bröllop å halva semestern! Men skoj har det varit =)

Tobias & Marias bröllop var kanon! Dom var sååå fina å festen var verligen hur kul som helst! Dom får gärna gifta sig en gång till =)

Semesterdagarna rinner iväg. Hade ju eventuellt tänkt att gå in å jobba redan nästa vecka men det är ändrade planer. På fredag natt styr vi kosan ner mot Arlanda å kl. 06.00 lyfter planet mot Aten! Slutdestination = Egina! Ska bli så otroligt skönt att få komma iväg så ni anar inte... Veckan innan bröllopet så tröttnade jag å päronen på det kalla regniga Sverige å beslöt oss för att boka ändå.. Nu har ju det iofs vänt å blivit nästan Greklandsvärme här hemma, men känslan av att få komma bort en stund får man ju inte här hemma! Tror det kan bli riktigt skoj. Dom andra åker i morgon bitti, sen kommer ju vi på lördag å Karro joinar oss på måndag =) Hem åker vi allihop samtidigt å på samma plan. Lite kul med tanke på att jag å mamma å pappa åker charter å dom andra åker reguljärt som dom bokade för flera månader sen...

Med lille Isac går det bra med tanke på omständigheterna. Port á cathen sitter på plats å han har fått tre av fyra preoperativa cytokurer. Nästa vecka blir det röntgen här i Falun för att se om tumören krympt tillräckligt mycket för att operera. Det håller vi tummarna för!! Om så är fallet så blir det inläggning och operation nere på ackis v.33. Update kommer när jag är hemma igen.

Nu ska jag snart dra iväg å ta ett kvällsdopp, mys! =)

Lite bilder från bröllopet...

   
   
  

Kommentarer
Postat av: Roza

HELLO!!

Ni får ha det så najjs på Egina. Det är varmt som fan här nere vid medelhavet. Vi har det gött. Ska vara här i ca 1 v till.. sen bär det av mot Ankara och resan avslutas i underbara Istanbul. Vi ses när vi kommer hem. NJUUUUUUUT och tänk inte på något annat än dig själv. Kram

2008-07-29 @ 23:37:40
URL: http://roza.blogg.se/
Postat av: TLA

Gud va kul att du får komma iväg utomlands. Det behöver du så väl. Tänk att få ligga på stranden och spana !! samt plaska omkring i turkosblått ljummet vatten, det är livet det.



Du var gudomlig i den turkosa klänningen. Passade dig som handsken.



Ha det nu så hiiiiiiiiiiimla skönt i Egina. Själv så är jag på Gotland när ni kommer hem och enligt 10-dygnsprognosen så blir det mest regn..... men vi får väl dricka några bärs till då istället.



Kram så hörs vi

2008-08-07 @ 14:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0